Pizza Salmone

Gerookte Noorse zalm is perfect op een knapperige pizza met pesto, tomaat, verse oregano en mozzarella. Deze pizza met gerookte zalm is echt verrukellijk - alle smaken werken perfect samen: gerookte zalm, cherrytomaatjes, rucola, mozzarella, parmezaanse kaas, simpel zoals we van de Italianen gewend zijn!
Merijn
Merijn   Laatst bijgewerkt op 20 oktober 2022

Pizza Salmone maken: ingrediënten en instructies

Het recept voor verse pizza met zalm is een heerlijke manier om de Mediterraanse zee te proeven, hoewel wij altijd kiezen voor Noorse gerookte zalm als beste keuze voor een geweldige zalmpizza. Je hebt ook weinig ingrediënten nodig, want naast de zalm moet je alleen nog wat cherrytomaatjes, rucola, Mozzarella en Parmezaanse kaas in huis halen.

Pizza Salmone

Recipe by MerijnCourse: DinnerCuisine: ItalianDifficulty: Easy
Servings

1

servings
Prep time

5

minutes
Cooking time

10

minutes
Calories

890

kcal

Ingredienten

  • Pizzabodem met tomatensaus

  • 80 gram gerookte zalm

  • 30 gram rucola

  • 5 cherrytomaatjes

  • 40 gram geraspte Parmezaanse kaas

  • 50 gram Mozzarella

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 250°C.
  • Scheur de Mozzarella in stukjes en leg deze op de pizzabodem met tomatensaus.
  • Plaats de pizzabodem in de oven voor 10 minuten. Snijd ondertussen de cherrytomaatjes door de helft. Verwijder de pizzabodem na 10 minuten uit de oven.
  • Beleg de gebakken pizza eerst met de rucola, om vervolgens de zalm, rucola, cherrytomaatjes en Parmezaanse kaas als topping toe te voegen. Nu serveren.
Houd mij op de hoogte We zullen je informeren wanneer het product weer op voorraad is.