Pizza Salmone maken: ingrediënten en instructies
Het recept voor verse pizza met zalm is een heerlijke manier om de Mediterraanse zee te proeven, hoewel wij altijd kiezen voor Noorse gerookte zalm als beste keuze voor een geweldige zalmpizza. Je hebt ook weinig ingrediënten nodig, want naast de zalm moet je alleen nog wat cherrytomaatjes, rucola, Mozzarella en Parmezaanse kaas in huis halen.
Pizza Salmone
Recipe by MerijnCourse: DinnerCuisine: ItalianDifficulty: EasyServings
1
servingsPrep time
5
minutesCooking time
10
minutesCalories
890
kcalIngredienten
Pizzabodem met tomatensaus
80 gram gerookte zalm
30 gram rucola
5 cherrytomaatjes
40 gram geraspte Parmezaanse kaas
50 gram Mozzarella
Instructies
- Verwarm de oven voor op 250°C.
- Scheur de Mozzarella in stukjes en leg deze op de pizzabodem met tomatensaus.
- Plaats de pizzabodem in de oven voor 10 minuten. Snijd ondertussen de cherrytomaatjes door de helft. Verwijder de pizzabodem na 10 minuten uit de oven.
- Beleg de gebakken pizza eerst met de rucola, om vervolgens de zalm, rucola, cherrytomaatjes en Parmezaanse kaas als topping toe te voegen. Nu serveren.