Bezorgen jullie ook in België?

Ja, we bezorgen ook in België. Verzenden naar België kost €9,75 en vanaf €40,- is de verzending €5,95.

Wat zijn de levertijden van jullie producten?

Bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur zijn geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat in de meeste gevallen het product de eerstvolgende werkdag wordt geleverd.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor leveringen binnen Nederland zijn de verzendkosten €5,95 per verzonden pakket tussen de 0 en 10 kg. Vanaf €40,- is de verzending gratis.

Verzenden naar België kost €9,75 en vanaf €40,- is de verzending €5,95.

Hoe duurzaam zijn jullie producten?

Onze productverpakkingen en flyers zijn gemaakt van boomloos papier. Er worden dus geen bomen gekapt hiervoor, maar het papier is gemaakt van landbouwafval.

We zijn aan het kijken of we in de toekomst onze verzendverpakkingen en de verpakking van de pizzasteen ook zo duurzaam mogelijk kunnen maken.

De bezorging wordt gedaan door fietskoeriers en in gebieden waar geen fietskoeriers actief zijn wordt het CO2-vrij bezorgd door DHL for You.

Kan ik een product terugsturen?

Mocht je het product willen terugsturen, dan vergoeden wij het volledige bedrag inclusief verzendkosten indien je binnen 14 dagen na aankoop bij ons je retour aanmeld en het product nog ongebruikt is. Na ontvangst van het product zal binnen twee weken het bedrag teruggestort worden op dezelfde rekening waarmee is betaald.

Kan ik een product omruilen?

Ja, binnen 14 dagen kan je het product kosteloos omruilen en betalen wij hierbij de verzendkosten. Stuur hiervoor een e-mail naar info@casacucina.nl.

Zijn jullie prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle bedragen op onze webshop zijn inclusief 21% BTW, tenzij dit duidelijk vermeld staat. 

Op welke manieren kan ik betalen?

Je kan de bestelling eenvoudig betalen via iDeal en Bancontact (België). Indien je geen gebruik kan maken van deze methodes, kan je ons het beste even een mailtje sturen op info@casaucina.nl en dan is een handmatige overboeking ook mogelijk.

Heb je nog een vraag die we niet hebben beantwoord in onze FAQ, stuur dan gerust een mail naar info@casacucina.nl.

Houd mij op de hoogte We zullen je informeren wanneer het product weer op voorraad is.