Italië heeft ons geïnspireerd. De landschappen, de vriendelijke mensen en niet te vergeten, het verrukkelijke eten. Wij zijn vroeg in aanraking gekomen met de Italiaanse cultuur en hebben hier warme herinneringen aan overgehouden. De zonnige zomeravonden en de prachtige landschappen hebben een blijvende indruk achtergelaten. Casa Cucina is een samenwerking van Italië enthousiastelingen en pizzaliefhebbers. Wij zijn vier avonturiers die geen genoegen meer nemen met generieke afbakpizza’s en gebrekkige receptuur, maar juist de excellente producten en smaken van Italië opzoeken.

Met Casa Cucina proberen we Italië nét wat dichterbij te brengen, jouw keuken in. Onze producten hebben als doel de Italiaanse keuken toegankelijk te maken voor iedereen. Belangrijk hierbij zijn voor ons de hoge kwaliteit van onze lokaal geproduceerde producten. Want de Italiaanse keuken heeft ons een hoop te bieden, moge dat duidelijk zijn. Wij hopen met onze passie voor deze Zuid-Europeaanse cuisine ook jouw smaakpapillen te prikkelen en daarmee jouw kookplezier te vergroten.

Daarnaast hebben we een duurzame inslag; we houden Italië graag groen en vruchtbaar de komende jaren. Daarom werken we zo veel mogelijk met afbreekbare materialen en laten we onze pakketten op de fiets bezorgen.

Heb jij genoten van onze producten? Of heb je tips om onze producten of diensten te verbeteren? Laat het ons dan weten. Jouw feedback helpt ons om te blijven groeien.

Houd mij op de hoogte We zullen je informeren wanneer het product weer op voorraad is.