Ingrediëntenlijst voor Pizza Funghi Porcini
Paddestoelen en truffels, dat zijn de belangrijkste ingrediënten. Porcini paddenstoelen van hoge kwaliteit, zwarte truffeltapenade, uiteraard wat Mozzarella en wat truffelolie om erop te sprenkelen. Als extra hebben we verkruimelde Italiaanse worst toegevoegd. In dit recept is een langgerezen deeg gebruikt, waardoor de pizza licht te verteren is, maar de bereiding wel langer duurt. De keuze is echter aan jou, maak het pizzadeeg zelf met de hand of koop een pizzabodem bij de supermarkt.
Pizza Funghi
Recipe by MerijnCourse: DinnerCuisine: ItalianDifficulty: EasyServings
4
servingsPrep time
10
minutesCooking time
10
minutesCalories
890
kcalIngredienten
Pizzabodem met tomatensaus
60 gram Porcini paddestoelen
80 gram Italiaanse worst
30 gram truffeltapenade
60 gram Mozzarella
10 ml truffelolie
Instructies
- Verwarm de oven voor op 250°C.
- Scheur de Mozzarella in stukjes en leg deze op de pizzabodem met tomatensaus.
- Snijdt de Italiaanse worst open. Verkruimel het vlees in en van op in een kommetje. Snijdt de Porcini paddestoelen op in kleinere stukken, naar eigen wens.
- Verdeel de gesneden stukjes Porcini, de verkruimelde Italiaanse worst en de truffeltapenade over de pizzabodem.
- Plaats de pizzabodem in de oven voor 10 minuten. Verwijder na 10 minuten, besprenkel met de truffelolie en serveer.